Lady, I know why your thoughts turn gray

Plockade fram kameran och fotade för att jag kände för det, det händer inte ofta.
 
 
 
 Beatrice Eli

I fredags var jag på världens bästa spelning på Pustervik: Beatrice Eli. Att döma av filmerna jag filmat låter det som att jag är i eufori, men av filmerna att döma har jag också en brutalt dålig sångröst och hysteriska skrikattacker. Hahah oh my.
Vi stod längst fram och jag tog på hennes ben, å knä å sko! Fatta!!? Det bästa var att få höra favoriten "Coward", "Moment of Clarity" och såklart "GIRLS(!!!)" Men tyvärr hade jag nog lite för mycket att dricka då jag inte kommer ihåg den absoluta favoriten "Euqality"... Hoppas verkligen jag får tillbaka minnet. Asså drick inte för mycket när ni går på konsert hörni, ångrar det grovt.
 
Beatrice är så jävla ball, cool, power pussie och bäst på att göra musik. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, därför länkar jag denna reccentionen av GP, för där är det beskrivet precis hur fantastisk hon är!
 
 Pannkakor

Har suttit några timmar och slipat på mitt gymnasiearbete nu och jag har lite smått panik att få en nackskada så mycket som jag sitter hukad framför datorn! Haha, eller få ljuskadade ögon eller något sådant. Därför är det lite skönt att jag ska iväg och dansa snart! 
De här pannkakorna ska i alla fall vara med i kokboken:
 15 mars

Heeeeej!!! 
Shit vad längesen vi sågs!? Haha, ville bara säga hej och se hur ni har det? Själv mår jag helt ok, våren är på väg, studenten närmar sig vilket innebär en del tankar om vad en ska göra efter? Målet är att försöka skaffa sig ett jobb så en kan spara pengar och göra något kul och spännande. Studenten innebär också en hel del inlämningar och slutarbeten... Om ni inte visste det redan så gör jag en kokbok som gymnasiearbete och eftersom jag jobbar bäst under press började jag på allvar med att få det färdigt idag! Hahah, nej men planerar att få alla recept klara den här veckan vilket är 12 st! Sen är frågan om jag ska trycka en bok eller gör en nätbok? Är det någon av er som har erfarenhet av att göra nätböcker? Är det svårt, lätt, kul? Osv.
 
Igår var jag och pappa i GBG för att leta balklänning och jag kan avslöja att jag har hittat "The Dress", studentmössan har ju också kommit så allt flyter på, lite för fort bara... På fredag ska jag på Beatrice Eli och jag lääängtar! 
Men ja det är det som jag håller på med just nu, ska ta tag i bloggningen och dokumentera allt som händer, kanske inte dag för dag bara för så jäkla interessant är inte mitt liv ;) Haha kram på er
 
Har glömt att meddela att jag tog körkort för en månad sen! Känner mig grymmast i världen och rätt nöjd vilket jag tycker man ser på denna bild. Hahah