Tre låtar

Okej först ch främst: Vilka av er har sett Mockingjay? Jag ska inte avslöja något men jag såg den i Lördags och tyckte den var asbra! I en sekvens i filmen sjunger Katniss och det var nog det mäktigaste någonsin! Fick rysnaingar i vågor. Jag ska vara ärlig och säga att jag har lärt mig låten utantill och sjunger med sådan känsla men min version är inte ens i närheten av Katniss (ni förstår att jag är ironisk väl?) Haha okej så därför har jag valt att veckans mest lyssnade låt kommer att vara "The hanging tree" så bra! 
 
The haning tree- Jennifer Lawrence
 
En annan bra låt är Ugly heart med G.R.L. Jag blir bara jäkligt glad av att höra den! 
 
Sist: Hostage med Sia. Lööve it!Kreativiteten på noll

Hej! Ja som rubriken lyder så ligger min kreativitet på noll just nu! Och det är alltid lite tråkigt för en vill ju ha hjärnan full med ideér. Men, jag hittade dessa bilder från en tid då jag tydligen var indian och och ganska glad som det ser ut. 
 
En annan sak som är lite roligare är att Josephine har tagit körkort!!! GRATTIS! Jag är typ stolt :') Det är så himla kul att bara ta bilen och åka iväg utan att man är beroende av föräldrar. Okej inte för att vi har åkt ut på värsta road-trippen än men hon skjutsade faktiskt hem mig för en liten stund sen. Eftersom hon ej behöver plugga teori mer så har vi kollat dem två första avsnitten på säsong tre av American Horror story, Coven. Och ja det verkar bra än så länge.
 
Nu ska jag skriva vad som behövs göras på post-it-lappar och verkligen komma igång med att plugga körkortsteori! Hej svejs.
Vad tycker ni om bilderna?
 
 Copenhagen #3

Sista dagen i Köpenhamn gick vi bara omkring i staden och vi gick även till Christiania som jag tror är en fristad där det är eller var lagligt att sälja/köpa/odla hash. Haha alltså, jag och pappa tog en kaffe på ett café där och gick ut och satte oss, brevid oss på båda sidorna satt det folk och rökte på! Haha alltså, det var lite bisarrt.
Men ja, vi åt självklart mat och jag köpte ett kakfat för 50 danska. Sen åkte vi hem.
 
Förövrigt så tycker jag att Köpenhamn är en väldigt fin stad, fullproppad med massa caféer och restauranger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 HEJ!

Hej! Vad gör ni nu för tiden? (som Thomas Ledin skulle sagt)
Jag går i skolan och åker till Göteborg för att gå på högskolemässa för att inse att högskola inte är något för mig. Jag åker till Göteborg för att stötta en vän som ska skådespela i stadsbiblioteket för att själv bli indragen i det hela och skådespela lite också. Jag åkte till Gbg med klassen för att titta på Bingolotto, såg ni mig i tv-rutan? Nej jag tror inte det. Jag har firat Julia som fyllt 18-år så grattis till henne åter igen!
 
Har även färgat håret rosa ännu en gång och jag gillar det. Men färgen vill dock inte hålla så länge så jag planerar nästa gång jag ska ta och färga det på riktigt och inte med färgbomb. Men vill ju också färga håret lila och orange.
Ja och nästa helg blir det Gbg igen för att fira en till brud som fyller arton. Snart är alla mina kompisar 18. Det känns konstigt och vuxet och det är fortfarande mer än en månad innan jag fyller. Jag vill men jag vill inte, fattar ni? Haha. Så vad gör ni nu för tiden? 
 Tisdag

Skolan är igång igen och idag har vi haft två prov! Man bara kastas in i verkligheten på direkten. Den här veckan hade jag tänkt att redigera klart dom sista bilderna från Köpenhamn så snart jag bara kan, öva på mina danser då vi har uppvisning om två veckor! Och försöka sova på natten vilket är omöjligt eftersom jag kollade på säsong ett av American Horror Story och blev traumatiserad. 
 
 Copenhagen #2

På onsdagskvällen gick vi på Tivoli, såhär såg det ut ungefär:
Sen kollade vi även på en "Zombie Dance Show" men där vågade jag inte ta kort, hihi. Jag kan säga er att dansarna var mycket bra och läskiga!