Tramsigt

 
HEEEY.
I skrivande stund sitter jag i skolans bibbla med Julia. Vi har varit på skratt- och tramshumör hela morgonen! Hahaha.
Efter första lektionen fick vi reda på att vi har TRE inställda lektioner! Då blev man lite sur. Men som tur var flyttades min media lektion till kl 12.00 så jag får sluta två istället för fyra! Yeeey :D
Ja vad ska man säga.The Killers

 
Mitt radioprogram som ska bli klart på torsdag fick handla om The Killers. 
Bättre grupp finns inte.
 
 DAGENS RUBRIK

Halli, hallå.
Efter skolan idag så skulle jag fota lite bilder till median och rasta en hund. Josse följde med och det var trevligt! Haha. Dom här bilderna tog jag lite snabbt när jag väntade på Josse vid hennes hus, som ni kan se är det ganska slaskigt ute :( Jag tänkte att dom här kan jag lägga upp på bloggen lite såhär vardagligt och bestämde mig för att redigera dom men jag vet inte riktigt hur det blev för jag har huvudvärk och då blir allt fel.
Snart ska jag till dansen (street) och det ska bli lika kul som vanligt hoppas ni också får/haft en liten kulig måndag!Zumba Pardeey

Tjena bloggen!
Om ett tag ska jag ta bussen in till stan och träffa Josephine, vi ska dansa zumba! Haha det är faktiskt väldigt roligt man blir så glad av musiken och att få skaka lite på höfterna (röven). 
Min dator fungerar fortfarande inte som den ska så jag bloggar från en annan bara det att jag får redigera bilderna i "Iphoto" visst dom blir rätt bra där med men det är inte riktigt samma sak som photoshop.
Ha en underbar lördag kram Linnéa!
Tre soliga(typ) bilder från förra helgen. NU

Just nu sitter jag i skolan och ska göra ett litet radioprogram, men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för musik till?
Ska jag köra på något tema som t.ex 80- tal eller ha en speciell grupp/artist...? Eller ska jag bara ta några låtar som jag tycker är bra, vad tycker ni?
 
 
Bjuder på detta roliga videoklipp! Så himla roligt, fast ändå inte, men ändå jätte roligt! Haha!Crocodile Rock

 
Hej på er! Ville bara dela med mig av den här låten som jag gillar starkt, man blir så glad av den och benen bara spritter till och vill dansa!
Crocodile Rock- Elton John. Enjoy!Längtar

Åh, tittade igenom lite bilder från i somras... shit vad jag längtar efter värme och sol nu.Före/ Efter

 
 
 
Jaa det säger ju sig självt vilka som är redigerade och inte. Jag tycer det är heeelt otroligt hur en bild kan förändras och bli så mycket bättre när man redigerar den! Det är så kul att se före- efter bilder. 
Hoppas ni haft en trevlig måndag! Och jag är glad för att jag har sovmorgon till 11.30 imorgon!
God natt.Kaos

Hela morgonen var ju ute och fotade, jag testade min nya fjärrutlösare! Allt gick rätt bra och det var kul fast jag frös ihjäl! Men så när jag ska överföra mina bilder till datorn så går det inte att se bilderna! ( det går fortfarande inte tt se dom) Men dom gick att se på våran "Hemma dator" och det var ju tur, så jag skickade några bilder på mailen till mig som jag kunde redigera i photoshop. Det löste sig lite i alla fall. Men.
Så här ser det ut när jag försöker vara allvarlig på bilder... Haha, men det har varit jätte fint väder idag! Klockan är snart tre och jag hade tänkt titta på en film. Ha det!spider
igår och idag

Igår kom pappa hem från Afghanistan. Han hade köpt nästan 20 sjalar till oss! I cashmere. Dom var jätte fina! I helgen ska jag fota dom och vara lite kreativ.
Också fick vi en del med tuggummin också. Åh dom är så goda! Det är inte bra att tugga för mycket tuggumi på en dag och speciellt inte för mig eftersom jag är glutenintolerant! Men det går inte att låta bli och jag som egentligen vill spara så dom räcker ett tag...
 
Och idag var jag med i tidningen. Hahaha!Kallt!

Heeej! Nu är jag på väg hem från skolan, så jag testar blogga från mobilen.
När jag kommer hem ska jag plugga till mitt Tyskaprov som är imorgon! Hjälp!
Nu är mina fingrar lika frusna som istappar, ha det! :)
Flash mob

 
I skolan idag gjorde vi en flash mob i matsalen! Ungefär som klippet ovan frös vi i en position när en av våra lärare tappade en låda med bestick på golvet, haha först så kollade alla på henne och "aah smart" men sen så började folket märka att vi stod där lite här och var och såg lite stela ut. Det var väldigt kul i alla fall! 
Testa det någon gång vet jah :)
 Sunday, bloody sunday

Söndagar. Lataste dagen. Men jag fick lite gjort i alla fall, tränat... okej det var det. Sen har jag bara legat framför teven! Knäppte en del bilder men det flesta var inget att ha. Hur var eran söndag?
 
Syrran klippte lugg idag. Det blev fint, även fast den delade sig hela tiden.
 
 Breakfast

 
Foto: jag
Kamera: Nikon d3100