Selfie

Selfies är bra har jag hört, men jag tar sällan några. Därför har jag bestämt att  jag ska göra det lite oftare och fånga en känsla liksom, det är ju lite så. Oftast tar jag bilder på mig själv när jag är glad men det gör väl inget att se lite arg, ledsen eller galen ut på bild heller!? Bara bra tycker jag.
 
Japp, kära läsare, Jag har varit lite depp de senaste dagarna så jag sket i att blogga helt enkelt men idag så blev allt helt plötsligt bättre när vi på dansen, dansade till "Shake it off" och jag kände bara: Ja för tusan! bara shake it off, I DONT CARE! Jag blev bara så himla glad, hela danslektionen hade jag världens bredaste leende över annsiktet! Haha, jag tror vi avsluar här för idag så det blir ett litet feel good inlägg och så vill jag bara att ni ska göra samma sak, alltså sätt på en låt som gör dig glad och sen dansa som ett freak runt hela huset och sjung! Gör det, ni kommer må mycket bättre sen, jag lovar.
 
Nu kryper jag ner under täcket och njuter av att jag inte har några läxor, att det är dans imorgon igen och att min beställning från Sheinside borde komma snart(!!!) 
Men nu ett avsnitt av "Dance mom's" och sen en god natts sömn.
Och såklart en selfie och Taylor Swifts "Shake it off".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback