Copenhagen #1

I onsdags följde jag och pappa med hans bror till Köpenhamn för lite sightseeing, shopping och höstlov! Förbered er på ett inlägg med massa bilder som kommer fortsättas med en part ett och två.
Glad Halloween förresten! (eller hur man nu säger?)
 
Vi kom in till köpenhamn vid tio-tiden och checkade in på hotellet som låg i hamnen. (det bruna tegelhuset som ligger längst ut) Nyhamn 71. Pappas bror åkte och jobbade och vi gick på jakt efter frukost.
På vägen såg jag det här fina huset.
Gick in på ett café vid namn TASTE för att det fanns glutenfria kakor.
Någon choklad- och kokoskaka som var mycket god. Tog päron-té till som också var gott! Och världens finaste tekanna(!!!)
Vi gick lite i stan innan vi styrde mot ett ställe som serverade glutenfria smörrebröd. Säga vad man vill om smörrebröd men det var inte gott... Men colan var ju god och restaurangen var mysig så plus i kanten till det.
Efter det gick vi lite på stan igen och titta vad fina takåsar det finns i Köpenhamn!
Det känns som att det enda vi gjorde var att springa in på ställen och äta men det är ju det som är det roligaste, eller hur? ;) För efter ett tag gick vi till ett Café som heter Konditori La Glace som är Danmarks äldsta och antagligen bästa konditori, och jag kan inte annat än att hålla med för det var helt magiskt! Dom hade 20 olika "lyxtårtor" som man fick välja på och som tur var hade dom en glutenfri och det är nog den bästa tårtan jag någonsin ätit!
Vi fick faktiskt stå och köa för att komma in för att det var så populärt, men bara i 5-10 min och det var det verkligen värt!
I väntan...
Min tårta, chokladmousse, karamelliserade pumpakärnor och någon sylt och ja... Ni ser väl? Så himmelskt god!
Pappa tog någon tårta med maräng och rabarber som han sa var AMAZING. Haha. Ja men det här blir väl ett bra avslut som summerar denna dagen i stora drag! Men kvällen fick inte plats här så vänta er ett inlägg till av onsdagskvällen då vi gick på Tivoli.
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josephine Einarsson

Åh wow, vad många macaroons! Ser ju magiskt ut! Fina bilder baby!

Svar: Ja helt galet! Tack baby!
Linnéa Danielsson

2014-10-31 @ 20:46:34
Blogg/hemsida: http://photomemorys.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

coolt

2014-11-01 @ 10:08:47
Blogg/hemsida: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback