Planer

Hej på er korvisar! Haha
I Lördags kom jag hem från London och det har varit heelt amazing! Vilken stad! Jag är 100% nöjd, det enda som jag kanske vill klaga lite på var att våran dusch i hotellrummet var genomskinlig... Så det var inte så kul att duscha när hela familjen var i rummet, men vi hängde upp ett lakan och då kändes det lite tryggare men ändå osäkert... Jag tror nog att det rummet var designat för två nykära turturduvor ;)
 
Men alltså vi har gjort så mycket saker va, ätit hur mycket gott som helst och jag och Ellen har shoppat i mängder! Min nya favoritaffär heter "Primark" ME LIKE. Jag har helt enkelt massor att visa och berätta så i veckan ska jag göra i ordning några inlägg. Dock tog jag knappt några bilder med kameran men mobilbilder får duga. 
 
Okej, Sen vi kom hem hat vi varit helt slut! Det var fyra intensiva dagar så jag har varit helt hjärndöd och bara legat i soffan. Det behövdes. Idag (måndag) har det också varit lungt. Klev upp när jag kände för det åt min hemmagjorda granola som var mycket god, dock inte så nyttig eftersom det var en hel flaska lönnsirap i... Hihi.
Sen nästan direkt började jag göra lunch eftersom den inntehöll helt bovete skulle det kokas i 30 minuter först. Det är nämligen så att jag är vegetarian nu, jag blev det idag så jag gjorde "Basilikabiffar" och dom var faktiskt riktigt goda! Och nej det är inte jobbigt än så länge och förresten har jag aldrig varit en "kött-människa". 
 
Jag och syrran kom hem från en 7km spring/jogg/pw runda och det kändes skönt att komma ut lite. Nu är det min tur att duscha och sen tänkte vi göra en HAUL med alla grejer vi köpte, bara för skojs skull. Men den kommer dock inte hamna på bloggen. Om ni vill kan jag göra en egen haul eller visa på bild? Men vi får se helt enkelt.
 
Imorgon ska jag träffa min kompis Emma och sen får vi se ifall jag träffar min andra kompis Emma i veckan och rider med henne!? Crazy, jag är så rädd för hästar men det kommer nog bli kul. På fredag åker jag till sommarstugan över helgen och sen på måndag drar jag till Falkenberg med några tjejer! Så kul! Julia har sommarstuga där så jag stannar till på fredag. 
 
Men nu har jag babblat på en hel del! Men jag har har saknat er och bloggen lite! Kram på er så hörs vi imorgon.
Mina Basilikabiffar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback