Imorgon är det första Juli

Kanske är jag världshistoriens sämsta bloggare? Haha, jag lovar en massa men sen går det åt pipsvängen. Nej men jag vet faktiskt några som inte kan blogga på ett halvår så vad gör några dagar eller en vecka?
 
I veckan red jag med Emma och det var hur kul som helst, fast läskigt. Jag galoperade till och med. Och så hoppade jag över ett 40cm hinder! Coolt. Dagen efter följde jag med till hennes jobb (hon jobbar i ett stall) och hjälpte till lite. Red barbacka men det gick inte så bra... Det var tur att det bara var en meter till marken.
På fredagen åkte jag till Ramsö med familjen och jag och pappa kom hem igår kväll. Idag ska jag fixa en massa, träna och packa väskan innan klockan tre för då ska jag möta upp några girls på stationen och åka till Falkenberg! Wohoo! Jag stannar till på fredag och det är tvek på om jag kommer blogga något tills dess. Men, men vad gör det?
 
Jag har heller inte fixat med London inläggen men det gör jag i helgen då jag har tre dagar hemma innan jag tar med mig Emma till Ramsö (hon är tusan på Kreta nu den lyckosten)
 
Men vi hörs ha det så bra och gör det bästa av sommaren! Kram
P.S. Ett halvår har gått av 2014 nu, helt sjukt vad tiden går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback