Torsdags

Hey'all! 
Igår åkte Josse hem från Ramsö och veckan har varit mycket bra! Jag har fått guida henne runt ön, fiska krabbor, badat, kollat solnedgångar, kissat ute i det fria och tagit en båttur till Sydkoster på fem knop! På koster (som vi var i torsdags) gick vi på naturum, hyrde cyklar, åt glass och delade på pizza! Det var några lyckade timmar. Även pappa och Ellen var med. 

Mamma och Ellen åkte också hem igår men jag valde att stanna kvar med pappa för nu när det är så nära till skolstarten blir jag bara ledsen av att vara hemma... Fy. 

Nej måste tänka på nåt roligt!!! Bakade ett jättegott bröd igår och jag har insett att min dolda talang är att jag är en jäkel på att laga mat! Jag briljerar! Haha har ni också en dold talang? Klart ni har:) Flera dolda talanger kanske, det är ju rätt kul när en inser det, man måste uppskatta sig själv och framhäva allt man är bra på och tycker är kul! Kom ihåg det. 

Apropå mat så skulle det sitta rätt fint med en kall Cola och en skiva lime i just nu! Och kanske att jag ska göra en vegetariskpaj till lunch för jag e banne mig hungrig! Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback