Laserdome

Lite trevligt från wehertit.
 
HALLÅ på er läsare. Bloggen står tom (som vanligt typ) och skallen är också ganska tom. Höhöhö. Tänkte bara slänga in en liten hälsning och påminna om att det är första december imorgon! WOW. Och att jag ska på Laserdome idag! Shät va coolt, har aldrig varit på det och det ska bli jättekul! Vi är ett ganska stort gäng tror jag (har ingen koll känns det som) som ska skjuta lite. HAHA. Jag kommer bli jättestressad. 
Men det blir bra. NU ska jag plugga, ha det!Catching Fire

 
Hej! Ikväll åker jag Josse till Götet för att kolla på Catching fire! Yeah!  Är såå taggad, förväntansfull, uppspelt och alla andra ord man kan använda! Ser verkligen fram emot att se Finnick...
Lyssnar just nu på 1D's nya album, wiii man blir så glad♥
 Förra söndagen

... grillade vi korv. Denna söndagen blir det plugg, städning och sen konsert. Men mer om det sen, ciao ciao!
 Sunny neighbourhood

 Tänkte visa lite hur det såg ut där vi bodde i Florida. Okej jag tog kort på huset, en blevlåda, skylt (Dundee!!!)  och en ödla. Men jag hoppas ni får en liten inblick av hur det kanske såg ut ;) Hahaha
 
 
 
 
 
 20 november

Halåå. Ursäkta dålig bloggning men har haft fullt upp! Idag har jag haft genrep med dansen eftersom vi har dansuppvisning imorgon! Det gick inte bra på första dansen kan jag bara säga men det är väl det genrep är till för, att göra fel, antar jag. Men andra dansen gjorde jag en come back! Haha
 
Har faktiskt väldigt mycket inspiration just nu så jag hoppas att jag kan få ner det på bild också! Många kanske blir deprimerade av den kommande årstiden men jag gillar't. Röda kinder och öroninflamation, ramla med cykeln  och gråta över stelfrusna tår.
 They say the best love is insane

Eftersom jag varit som en zombie hela dagen bestämde jag mig för att äta ett lass med glass med extra mycket chokladsås, tog en dusch och gick ut på en riktigt lång promenad! Det var skönt och nu känner jag mig som en helt ny person. När jag gick blåste det asmycket så jag var tvungen att liksom luta överkroppen till vänster sida så att jag inte skulle blåsa bort! Haha det såg säkert helt stört ut. 
 
Snart är det nachos som gäller och det ska väl bli gott även fast jag inte har haft någon aptit på 2 veckor :(
Ja ni ser ju på träden hur mycket dom lutar. Det blåste kan man säga.
 Tiden då man hann se solnedgången

Älskar ljuset!Rap

Hej Bloggen. Just nu har jag svenska och vi ska skriva rap-texter men det går väl sådär hahah! Men det braiga är att jag kanske slutar efter denna lektion! Whoho.
Men om ni har några bra tips på hur jag kan skriva en rap så kommentera gärna! Ses.
 
 Tre flugor i en smäll (Tre bilder i en bild)

Försöker lära mig photoshop bättre, här har jag alltså smält samman tre bilder till en. Va tycks? Det blev lite roligare än bara ett löv iaf. Eller så ser det bara helt galet ut? Jag vet inte. Tänkte försöka mig på actions sen. 
 
Idag är det ju Farsdag, jag och pappa åkte till Brobacka och fikade. Innan det fotade vi fotouppgifter till skolan. (Jag fotade alltså, ifall min lärare skulle se detta...) Blev inte så nöjd med bilderna så det var tråkigt med annars var det mysigt :) Nu kanske jag ska kolla på Glee! HIIHHIHI. Hejsvejs.It's Friday

Ligger i sängen och hungrar ihjäl när pappa kommer upp med någon nyköpt bar som är helt glutenfri och veganisk. Haha. Mighty Bar hette den, ska tydligen vara jättebra! God var den med. 
Snart är själva maten klar och det blir nachos. Sen ska jag till en kompis och sova över, titta på Idol ( Jens Hult är bäst) och baka nyttig kladdkaka! Mumma. 
Ha en bra Fredagskväll nu! Bye, Bye.
Ett litet collage med bilder från we heart it. Vill du fly verkligheten, kolla in detta

Prinsessor och drakar med mera fick jag se på Disney world i april. Det var ganska mäktigt! 
Askungen! So pretty!
Och Alice in Wonderland! 
Åh det var häftigt.
 
 We're the trees still green in november

 
Ännu en regning dag. Idag blir det mer brödbak för att fördriva tiden, titta på Glee och ladda upp för ännu en ny månad, november. Ikväll bär det av till en kompis för att träffa gamla saknade. Tycker det låter som en rätt hyffsad dag om man bortser från allt regn. Fast egentligen tycker jag om regn men inte när jag cyklar.